Creioane colorate - fise pentru craft

Creioane colorate - fise pentru craft
Azi-maine se termina vacanta si eu deja ma gandesc la cumparaturile pe care urmeaza sa le fac pentru scoala. Si pentru ca am vazut in oferta de la Lidl niste creioane colorate faine, mi-am amintit ca inainte de concediu am pregatit niste printabile cu creioane colorate. Asta mai ales pentru ca pruncutii mei ai decupa intr-una si ma gandesc ca nu doar ei sunt fascinati de aceasta activitate. Defapt daca avem in casa cel putin 30 de foarfeci, sincer nici nu ma mir.

Ba mai mult, cred ca familia noastra ar trebui sa se numeasca "Decupamnonstop" nu "Munteanu". Mai aiurea e cand mergem undeva, pentru ca ei isi pun pe ascuns in bagaj cel putin o foarfeca. O data au mers si in parc cu foarfeca dupa ei. Am aflat si eu cand am vazut ca taie iarba. 
 
Mai jos gasiti 14 fise cu creioane colorate pe care le puteti printa si o pagina cu un creion desenat alb-negru pe care il puteti da copilului sa il coloreze dupa cum doreste. Va sfatuiesc sa nu printati pe carton, se lucreaza foarte greu cu el si nu arata asa frumos. In stanga vedeti varianta noastra, printata pe carton.
                                                                                            

Descarca de mai jos PDF-ul promis!

                                                                               

Ai vazut noile produse din magazin? 

                  

Dar fisele in format electronic?

      

Nu uita nici de caietele de calatorii, poate mai mergeti undeva vara asta:

         


PS. Cu drag,
         Anca (de la Minu)
         
Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!