Cateodata trebuie sa te ridici in picioare pentru cei care merita

Cateodata trebuie sa te ridici in picioare pentru cei care merita
Salut. Sunt Anca. Da, eu cea care in loc sa stau la un film fac fise pentru copiii minunati. Eu, cea care in loc sa petrec timp de calitate cu pruncutii mei aleg adesea sa le fac clientilor materiale dupa propriile cerinte, ca la final fara sa vreau ma trezesc ca le spun ca ii costa doar materialele, sau nici atat. Cea care nu poate sa nu dea cunostintelor cu copii caiete gratis sau macar o reducere atat de mare incat sa se acopere doar materialele.  Nu am taxat niciodata cat timp am facut pe calculator materiale si nici multe alte servicii. Am cautat solutii pentru cei care aveau nevoie ca materialele sa le ajunga mai repede decat reusea curierul sa le livreze. Ca la final sa ma aud zicand "sa fiti fericiti! Sunt convinsa ca se intoarce roata".

Si analizand felul meu de a face lucrurile am inteles tot mai bine de ce mi-e greu sa cer bani pe munca mea. De ce dau mai mult decat am celor din jur. Unul dintre motive este pentru ca traiesc cu convingerea ca se intoarce roata. Incerc sa fiu un om bun pentru ca asta am inteles eu despre viata: ca e buna cu tine daca faci bine. Daca e adevarat sau nu...nu pot sustine ferm.

Viata m-a sifonat de cateva ori. Uneori am lasat capul jos si m-am intrebat unde au disparut prietenii cand aveam nevoie de ei. Alteori, fara sustinerea prietenilor nu stiu cum reuseam sa ma ridic. Diferenta era ca in primul caz nu am cerut ajutor. Sau ma rog, nu unde trebuia. Iar in al doilea caz, mi-am urlat durerea si lumea mi-a imbratisat sufletul ca sa pot continua.
Astazi defapt nu e despre mine, e despre un om bun si cald care de cate ori i-am cerut ajutorul nu a stat pe ganduri. Nu pentru ca e verisoara mea, ci pentru ca asa ii e firea. Ei bine, uneori cand e vorba despre noi, incercam sa fim invizibili, sa nu deranjam. Dar eu cred ca tocmai pentru astfel de momente suntem noi, cei care apreciem binele facut de cineva ca atunci când el nu mai poate, sa ne ridicam in picioare in locul lui si sa cerem ajutor.

Si eu azi imi indrept cuvintele spre toti cei carora le-am zis candva "nu te costa nimic" , sau "lasa", celor care au folosit fisele si materialele mele gratuite. Astazi va cer sa o ajutam pe Nicoleta sa se poata opera. Pana de curand nu intelegeam ca operatiile care costa mult nu sunt mofturi, ci unica sansa a unora. Pentru ca...asa e sistemul medical din Romania. Mai multe despre cazul Nicoletei puteti citi AICI.    
Eu stiu ca mai mult ca oricand ne uitam la fiecare banut, dar din cati suntem, din miile de persoane care au descarcat fisele facute de mine cred ca sunt persoane care nu uita sa multumesca. Contul este: RO30BTRLRONCRT0400861802 , Asociatia Muguri de vis si orice suma e binevenita. Ti- e jena sa trimiti 5 lei pentru ca doar atat poti? Repet, suntem 10000 pe pagina e-minu.ro de facebook, azi am inregistrat comanda cu nr 18513, chiar cred ca ajuta orice suma.

Ba mai mult, toata luna decembrie, fisele în format PDF facute de mine ( vezi aici fisele )  si comandate prin mesaj direct pe facebook/mail/instagram/whatsapp (nu in magazin direct) se platesc in contul asociatiei pentru Nicoleta ( RO30BTRLRONCRT0400861802  Beneficiar Asociatia Muguri de Vis), iar fisele se trimit pe mail dupa efectuarea platii. Adica de ex pentru 20 lei primesti 43 de pagini cu activitati pentru minunea ta mica si o ajuti pe verisoara mea sa se opereze. Ce zici? Facem azi un bine? Eu zic ca se intoarce roata....

Credit foto: Photo courtesy of Gratisography
Categorii

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!